مصاحبه با ست اولشفسکی تهیه كننده The Darkness II
loading...

دنیای بازی ها

سایت Gamespot اخیراً یك مصاحبه با ست اولشفسکی (Seth Olshfski) تهیه كننده استودیوی Digital Extreme و بازی The Darkness II داشته كه به شرح زیر است. GS: یكی از جالب ترین نكات The Darkness II استفاده از بازوهای شیطانی (Demon Arms) است كه می توانیم به وسیله آن ها با محیط ارتباط برقرار كنیم. چه محدودیت هایی در استفاده این بازوها…

آخرين ارسال هاي انجمن

مصاحبه با ست اولشفسکی تهیه كننده The Darkness II

سایت Gamespot اخیراً یك مصاحبه با ست اولشفسکی (Seth Olshfski) تهیه كننده استودیوی Digital Extreme و بازی The Darkness II داشته كه به شرح زیر است.

GS: یكی از جالب ترین نكات The Darkness II استفاده از بازوهای شیطانی (Demon Arms) است كه می توانیم به وسیله آن ها با محیط ارتباط برقرار كنیم. چه محدودیت هایی در استفاده این بازوها وجود دارند؟

اولشفسکی: قابلیت Demonic Lift به این شكل است كه شما می توانید دشمن را بلند كرده و او را روی هوا بكشید. وقتی آن ها را به هوا پرتاب می كنید، در یك زمان كوتاه باید حركت پایانی را روی آن ها انجام دهید و وی را قبل از اینكه به زمین بخورد، به طور مثال، نصف كنید! این موضوع برای دشمنانی كه روی هوا می پرند هم خیلی خوب است. این بازوها حس نیرومند بودن را به شما می دهند.

GS: آیا زمین زدن دشمنان تأثیری روی محیط و شخصیت های دیگر دارد؟

اولشفسکی: نه تنها روی محیط، بلكه شما وقتی یك دشمن را از زمین بلند می كنید و به زمین می زنید و یا او را منفجر می كنید، مشاهده می كنید كه اثرات این كار روی سایر دشمنان هم ایجاد می شود. مثلاً اطرافیان او هم منفجر می شوند و یا می توانید دشمن را بلند كرده و روی سر دیگری بزنید.

GS: در این نسخه متوجه شدیم كه Darklingها خیلی بامزه تر شده اند. آیا این موضوع را از روی كمیك های The Darkness برداشتید و یا تیم شما آن را به بازی اضافه كرده است؟

اولشفسکی: درست است، Darkling این شماره خیلی بامزه است و نقش مهمی در داستان دارد. بله، اینبار جكی (Jackie) فقط یك Darkling دارد و می خواستیم با این كار داستان را بیشتر روی جكی متمركز كنیم و مسلماً از منابع مختلف، مثل كمیك های بازی كه شخصیت وی در آنجا شكل گرفت هم الهام گرفته ایم.

GS: این Darkling چطور در مبارزات به شما كمك می كند؟ آیا او می تواند لامپ ها را برای شما خاموش كند؟

اولشفسکی: Darkling می تواند در درگیری های سخت برای دشمنان دردسرساز شود. به طور مثال به پشت و یا سر آن ها بپرد و اذیتشان كند تا شما به خوبی بتوانید به طرف آن ها شلیك كنید. او از روی زمین، اسلحه و مهمات برمی دارد و برای شما می آورد. حتی می توانید او را بردارید و به سمت دشمنان پرت كنید و در همین حین منفجرش كنید. البته او این كار را زیاد دوست ندارد.

GS: شنیده ایم كه یك سری محیط های غیر زمینی در The Darkness II وجود دارند. آیا می توانید كمی در مورد آن ها به ما بگویید؟

اولشفسکی: خب، سرنخ می خواهید؟ این هم یك سر نخ: این محیط ها در نیویورك نیستند.

GS: مهم ترین چیزی كه طرفداران بازی از The Darkness می خواهند چیست؟ شخصیت كتاب كمیك بودن یا یك سری قدرت های خاص؟

اولشفسکی: نكته اول بیشتر درخواست می شود. اول از همه مایک پتون (Mike Patton) است. همه عاشق صدای او در نسخه اول هستند و او واقعاً صدای خود The Darkness است. او نیمی انسان و نیمی هیولا است و وقتی وارد استودیوی ضبط می شود، فوق العاده است. خیلی خوشحال هستیم كه او بازگشته و طرفداران بازی هم سپاسگذار این موضوع هستند. این موضوع و درخواست یك سری شخصیت های دیگر از كمیك های Top Cow موضوعات مهمی برای طرفدارها بوده اند.

GS: در نسخه قبل، تم بازی، انتقام جویی بود. در The Darkness II به نظر موضوع، زنده ماندن است، چون The Brotherhood به دنبال او است.

اولشفسکی: نجات یافتن به نظر جمله درستی می آید. این موضوع برای شروع داستان درست است. ما سه بخش مختلف برای داستان بازی داریم و بخش اول دقیقاً موضوع نجات پیدا كردن است. شما از دید جكی مشاهده می كنید كه یك ون وارد رستوران شما می شود. آن ها مشتری ها را می كشند و به سمت شما شلیك می كنند و جكی داستان را با نجات دادن جان خود شروع می كند. در بخش دوم كه نمی توانم چیزی در مورد آن بگویم، جكی واقعاً عصبانی می شود و یك سری اتفاقات جالب می افتد.

GS: در آخر، چیز دیگری هست كه بخواهید به بازی اضافه كنید؟

اولشفسکی: من بازی های زیادی انجام می دهم و هر بار كه یك بازی FPS دیگر را انجام می دهم، دل تنگ Demon Armsهای خودمان می شوم. واقعاً این بازوها سرگرم كننده هستند و فكر می كنم لحظه به لحظه The Darkness II برای طرفدارها هیجانی باشد.

الیاس بازديد : 142 چهارشنبه 27 مهر 1390 زمان : 12:26 نظرات ()
مطالب مرتبط
ارسال نظر براي اين مطلب

کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبليغات

لينک دوستان